Hudvård från insidan ut

Att vårda huden, speciellt hud med en tendens att bli torr, kräver rätt metoder och god kunskap om hur det hela fungerar. 

Endast en metod som verkar från insidan ut kan ge omedelbar lindring och långvarig återfuktning.

Verkar djupt ner i huden

Genom att använda en unik kombination av ingredienser som rekommenderas av experter1 kan de nya Bepanthen® Derma-produkterna för torr hud verka inne i huden och ge omedelbar lindring på torr hud, och på så sätt återställa den normala hudförnyelseprocessen.

Tack vare ingredienser som dexpanthenol och att de verkar inne i huden, kan Bepanthen® Derma-produkterna åtgärda grundorsaken till torr hud – störd hudförnyelseprocess2 – och på så sätt ge dig frisk och sund hud – både på insidan och utsidan.

Kvinnor som ler, glada efter att ha använt en Bepanthen Derma-produkt

Skillnaden mellan hudvård som verkar inifrån och ut och produkter som verkar från utsidan inåt

Med en metod som verkar från utsidan och in kan man bara fokusera på några av tecknen på torr hud, huvudsakligen bristen på fukt på ytan. Detta är dock inte tillräckligt för att bli av med problemet, eftersom de återstående orsakerna, som gömmer sig djupare i huden, kommer att leda till att problemet snabbt kommer tillbaka.

Ett alternativ till detta tillvägagångssätt är produkter som verkar inifrån och ut. Detta tillvägagångssätt hjälper till med att lindra alla tecknen på torr hud. Detta inkluderar både de som finns djupare, såsom störd hudförnyelseprocess och förlust av fuktighet, såväl som de som är relaterade till hudens ytskikt, som exempelvis flagnande hud.

Bepanthen Derma

Det är viktigt att komma ihåg att endast denna typ av heltäckande lösning på problemet med torr hud låter dig bryta cykeln med torr hud3 och befria dig från de ständiga återkommande kännetecknen som driver varandra.

På det här sättet möjliggör Bepanthen® Derma hudvårdsprodukter som verkar från insidan ut att lindra torr hud – och du får frisk, sund hud både på djupet och på ytan!

KÄLLFÖRTECKNING

1Proksch E, et al. (2019): Dry skin management: practical approach in light of latest research on skin structure and function, Journal of Dermatological Treatment, DOI:10.1080/09546634.2019.1607024

2Wohlrab J, Kreft D. Niacinamide - mechanisms of action and its topical use in dermatology. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(6):311-315. doi:10.1159/000359974.

3Proksch E. The role of emollients in the management of diseases with chronic dry skin. Skin Pharmacol Physiol. 2008;21(2):75-80. doi:10.1159/000112957